Herinnering! Schrijf nu in voor ons feestelijk kerstdiner met afdeling Mechelen in Salons Van Dijck,


​Tussen de feestelijke gerechten door brengt een groep jonge acteurs een poëtisch verhaal over liefde, waarden, smaken, verdriet, verbondenheid, gelukkig zijn, heerlijke kaas en witte watten sneeuw, alles in een regie van Hendrik Van Eycken.
Onze decembervergadering vieren we in de warme Princelijke vriendenkring samen met de vrienden van Mechelen op donderdag 21 december 2017 in de Salons Van Dijck te Mechelen. ​Een groep jonge acteurs brengt tussen de gerechten door een poëtisch verhaal in 4 delen "Kaas, wijn en woorden" in een regie van Hendrik Van Eycken.
Kaas en wijn laten zich perfect omkaderen en onderdompelen in een lekker lichtverteerbaar theatraal en prozaïsch kader. Van "Kaas" van Willem Elsschot tot "Sneeuwvlokken" van Toon Hermans.

Voor het feestmenu en meer details rond Hendrick Van Eycken als theaterman en zijn realisaties, klik hier.

Leden en partners zijn van harte welkom!

Een unieke gelegenheid om aan te schuiven bij onze vrienden van Mechelen en om een podium te bieden aan jonge toneelspelers.

Inschrijven aub vòòr 14 december 2017 via mail aan onze secretaris Pol Bossuyt pol.annick@telenet.be met vermelding van de keuze(s) van het hoofdgerecht (vlees of vis).

Partners, senior en vrijgestelde leden betalen slechts 50 € voor het feestmenu, voor de leden is de bijdrage inbegrepen in hun jaarlidgeld. De kas neemt de vaste kosten van de omkadering van de avond voor haar rekening, in amicitia verdeeld met de afdeling Mechelen.

EEN NIET TE MISSEN BUITENKANS DUS.

#HendrickVanEycken #jongerentoneel #kaas #WillemElsschot #ToonHermans #SalonsVanDijck

17 keer bekeken0 reacties

   Vlaams-Nederlands Genootschap voor Taal en Cultuur

© Prince Keerbergen 2017