BESTE WENSEN VOOR 2018


Beste Prince vrienden,

Het afdelingsbestuur wenst jullie allen en jullie familie een gezond en voorspoedig 2018, een jaar met vele nieuwe ervaringen, een jaar van genieten van kleine en grotere dingen, een jaar van ontdekken en beleven, een jaar met veel ... amicitia en tolerantia.

En om het jaar te starten met een leuke herinnering, lees hier het verslag van het gezamenlijk kerstdiner met afdeling Mechelen in Salons Van Dijck. Het verslag werd opgesteld door Mieke Meskens en Jan Eeckhoudt, resp. voorzitter en secretaris van afdeling Mechelen. Je vindt er bijkomende informatie over het optreden van jongerentoneelgroep "de Zonderlingen". Enkele foto-impressies verschenen reeds eerder op onze website.

Tot binnenkort op ons nieuwjaarsconcert!

Karel, Pol, Koen, Jo en Jan

#nieuwjaar