SAMENWERKEN LOONT - Troeven voor de Lage Landen - Colloquium zat 1 dec '18


Hierbij een uitnodiging voor het bijwonen van een colloquium "SAMENWERKEN LOONT - Troeven voor de Lage Landen".

Dit colloquium is een initiatief van het Algemeen-Nederlands Verbond (ANV) en de Beweging Vlaanderen-Europa (BVE) met de medewerking van verschillende Vlaams-Nederlandse organisaties zoals de Orde van den Prince.

Na een inleidende uiteenzetting door Daan Schalck (co-CEO van North Sea Port) volgen twee debatten en een slottoespraak. Het eerste panelgesprek heeft als thema 'Taal als drager van cultuur', met Jan Hautekiet als moderator en met als sprekers prof. em. Godelieve Laureys, Nozizwe Dube, prof. Lotte Jensen en prof. dr. Rint Sybesma. De rode draad in het tweede debat is 'Samenwerken aan een innovatieve ruimte' met moderator Axel Buyse en Hans Mooren, Eric ter Hark, Diane Verstraeten en Lia Voermans als panelleden.

Het colloquium gaat door op zaterdag 1 December 2018, om 13.30 u, in Theater de Maagd, Grote Markt 32, 4611 NT Bergen-op-Zoom. Het BVE legt een bus in vanuit Antwerpen die vertrekt vanop de PIDPA parking, Deguinlei, om 10.45 u.

Een brochure met inschrijvingsmodaliteiten kan je hier vinden. Antwoorden vóór 16 november.

Geïnteresseerde leden kunnen eventueel contact opnemen met onze voorzitter Karel Van Liempt voor verdere afspraken.


20 weergaven0 opmerkingen