NIEUW op onze website: alle komende activiteiten op een rij


Al ingeschreven voor onze komende Prince-activiteiten?

Er is een nieuwe pagina op onze website: "inschrijvingen" (voorbehouden voor leden). Daar vind je alle komende activiteiten bij elkaar en van daaruit kan je direct registeren.

Zaterdag 16 februari zijn we te gast in Tervuren voor een bezoek aan het Africamuseum. We komen met 42 deelnemers vanuit Keerbergen! Uiteraard is het nu te laat om in te schrijven. Maar er zijn nog andere kansen in het verschiet:

  • Je kan nog tot eind februari registeren voor een vergadering bij de afdeling Diest in Hof ten Rhode, met Prof. Dr. Holslag als gastspreker. Dat wordt gegarandeerd zowel culinair als cerebraal een topavond. Er zijn momenteel 12 deelnemers uit Keerbergen ingeschreven.

  • Op 1 maart worden we door Piet Boes ontvangen in de Sint-Ursulaschool in OLV-Waver, met zijn voordracht over de Val van het West-Romeinse Rijk en met een mooi avondvullend programma. Reeds meer dan 50 deelnemers zijn aangemeld, waaronder heel wat gasten. Maar we missen toch nog enkele van onze eigen leden.

  • Dan onze uitstap op 4 mei naar Rotterdam en Wassenaar. Er zijn momenteel reeds 40 deelnemers ingeschreven, met opnieuw veel gasten (en relatief weinig leden). Er resten nog slechts 10 plaatsen. Op is op!

Aarzel niet, grijp deze kans en schrijf onmiddellijk in.

#website #inschrijvingen

43 weergaven0 opmerkingen