EXTRA BERICHT van Prof. Philip Vermoortel, onze gastspreker van de vergadering van 12 maart 2021


Deze week ontving ik deze brief van Prof. Philip Vermoortel, de gastspreker op onze 5e ZOOM-vergadering van 12 maart 2021.


Beste Jan,

Met veel meer vertraging dan mij lief is, zend ik je hierbij de links naar de voordrachten over ‘Multatuli en Brussel’ en ‘Multatuli en Vlaanderen’. We hebben veel tegenslag gehad bij de opnamen: straatwerken, skateboards, ambulances, helikopters en soms wijzigingen in de tekst. We zijn ook een paar keer helemaal opnieuw begonnen om diverse redenen. Maar nu zijn we eindelijk waar we wilden zijn. Eergister heb ik de voordrachten publiek gemaakt op YouTube, maar je kunt desgewenst ook onderstaande links sturen naar de leden en in het bijzonder naar Erik Hertog van wie ik het e-mail-adres niet heb.

Multatuli en Brussel via https://youtu.be/r05lxnELx_E
Multatuli en Vlaanderen via https://youtu.be/j8hlNFAezvQ

Er staat ook nog een voordracht over ‘De onsterfelijke Multatuli’ op YouTube.

Met een hartelijke groet, 
Philip

Hieronder dan de 2 voordrachten, ongeveer zoals wij ze 'in première' gehoord hebben tijdens onze vergadering, maar hier nu in een technisch verfijnde video-opname.


De opnames zijn ook te starten vanaf de YouTube-pagina van Philip Vermoortel. Daar vind je ook de andere presentatie over ‘De onsterfelijke Multatuli’ en zijn muziekcomposities.


Veel luistergenot!


Jan

66 weergaven0 opmerkingen