top of page
Administratieve vergadering
Administratieve vergadering

vr 29 mrt

|

Hostellerie de Witte Meren

Administratieve vergadering

Clubavond, uitsluitend voor leden en kandidaat-leden, met een debat over de toekomst van de afdeling en de verkiezing van een nieuw bestuur

Registratie voor deze activiteit is nu nog gesloten
Zie andere activiteiten

Tijdstip en plaats

29 mrt 2024, 19:30 – 23:00

Hostellerie de Witte Meren, Mereldreef 23, 3140 Keerbergen, België

Meer details

Verkiezing nieuw bestuur 

Tijdens de administratieve vergadering van 29 maart (alleen leden en kandidaat-leden zijn uitgenodigd) moet een nieuwe bestuursploeg verkozen worden (voorzitter, secretaris/website redacteur, penningmeester, NT&C coördinator). Om geldig te kunnen stemmen moet min. 2/3e van het aantal actieve leden aanwezig zijn (kandidaat-leden zijn niet stemgerechtigd). Daarom deze oproep om zeker aanwezig te zijn en in te schrijven. Als het je dan toch niet lukt, geef dan zeker een volmacht (schriftelijk of via e-mail) aan een lid dat wel aanwezig zal zijn. Elk aanwezig lid (volmachtdrager) kan max. 1 lastgever vertegenwoordigen.

Alles wordt uiteraard veel eenvoudiger als kandidaten zich vooraf aanmelden. Dan kan de focus van de avond verschuiven naar inhoudelijke discussies over de toekomst van onze vereniging en van onze afdeling. Daarom graag een seintje aan de voorzitter jean.van.daele@skynet.be als je zou overwegen om een bestuursfunctie op te nemen.

Prijs voor leden en kandidaat-leden: 40 € te storten op rekening van de Orde van den Prince Keerbergen, BE43 4319 1500 4101 met vermelding “clubavond 2024”.

Share This Event

bottom of page