top of page
Kunstontmoetingen: "Als klanken en beelden dialogeren"
Kunstontmoetingen: "Als klanken en beelden dialogeren"

di 03 okt

|

GC 't Blikveld

Kunstontmoetingen: "Als klanken en beelden dialogeren"

Wat startte als een “online corona initiatief” en resulteerde in twee reeksen dialogen tussen muziek en beeldende kunst krijgt dit najaar een vervolg in twee dubbellezingen met musicoloog Ignace Bossuyt en kunsthistorica Jo Haerens.

Registratie voor deze activiteit is gesloten
Zie andere activiteiten

Tijdstip en plaats

03 okt 2023, 13:30 – 16:30

GC 't Blikveld, Jacques Morrensplein 2, 2820 Bonheiden, België

Meer details

Voor de oktobervergadering (met een uitloper in november) sluiten we aan bij een activiteit van GC ’t Blikveld Bonheiden: een dubbellezing met musicoloog Ignace Bossuyt en kunsthistorica Jo Haerens onder de titel: KUNSTONTMOETINGEN: ALS KLANKEN EN BEELDEN DIALOGEREN.

  Lezing 1 op dinsdag 3 oktober 2023, 13u30-15u30, nadien receptie voor Princeleden: Deiningen van het  leven

  Lezing 2 op dinsdag 14 november 2023, 13u30-15u30: Fatale vrouwen uit de klassieke literatuur.

 

Deze dubbellezing zal telkens doorgaan in de podiumzaal van GC Blikveld te Bonheiden. Inschrijven hoeft niet via de website van GC ’t Blikveld, maar kan via de Prince Keerbergen website, we hebben een optie genomen op een aantal zitplaatsen voor beide lezingen. 

Een inschrijving geldt voor beide data. Ben je op een van de twee dagen verhinderd, schrijf dan toch in en kom dan voor één van de twee lezingen. Ze zijn inhoudelijk niet gekoppeld en dus ook apart te volgen. Na de lezing van 3 oktober is er voor de Princevrienden een koffiereceptie om gezellig na te praten. Daarom is de kostprijs bij ons ook € 5 duurder dan wanneer je rechtstreeks bij Blikveld zou inschrijven.

Agenda:

13.30   Aanvang

15.30   Einde van de lezing

Op de lezing van 3 oktober is er aansluitend voor de Prince nog een receptie met koffie en gebak.

Kostprijs voor de 2 lezingen: € 25 per persoon

Overschrijven voor 1 okt 2023 op de afdelingsrekening Prince Keerbergen BE43 4319 1500 4101 met vermelding “dubbellezing Bossuyt-Haerens”

Share This Event

bottom of page