top of page
Nieuwjaarsbrunch & -concert
Nieuwjaarsbrunch & -concert

zo 14 jan

|

Kapel Imeldaziekenhuis

Nieuwjaarsbrunch & -concert

Opnieuw zetten we het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsconcert in de stemmige kapel naast het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Inschrijven ten laatste tegen 8 januari 2024.

Registratie voor deze activiteit is nu nog gesloten.
Zie de andere activiteiten

Tijdstip en plaats

14 jan 2024, 10:30 – 14:30

Kapel Imeldaziekenhuis, Imeldalaan 9, 2820 Bonheiden, België

Meer details

Het nieuwe jaar zetten we in met een Nieuwjaarsconcert en aansluitend een brunchbuffet in de stemmige kapel naast het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Inschrijven ten laatste tegen 8 januari 2022. Zoals vorig jaar is dit een 'publiek evenement': Princeleden, partners, gasten en alle liefhebbers en sympatisanten van opera en zang zijn welkom mits voorafgaandelijk inschrijven via de website.

Zoals verleden jaar verwelkomen we opnieuw het Artesia Vocal Quartet, evenwel met een iets gewijzigde samenstelling met de tenor Michiel Haspeslagh , de sopranen Dagmara Dobrowolska en Sarah Van Mol en de bariton Thomas Vandenabeele.

Ze zullen tijdloze koormuziek vertolken van Mendelssohn, Lassus, Tallis en Parry, maar tevens meeslepende melodieën van Whitacre en Nordqvist die ons even komen wegplukken uit de dagelijkste stroom van negativiteit in de wereld. Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor wat solo aria's van o.a. Händel en Dvorak.Om de kerstperiode in schoonheid af te sluiten, wordt er een medley gezongen van drie bekende kerstdeuntjes, en voor de gelegenheid in een jazzy kleedje gehuld. 

Kostprijs: € 35 voor leden en kandidaat-leden / € 40 voor partners en gasten.

Gelieve de deelnamekosten ten laatste tegen 8 jan 2024 over te schrijven op de rekening van Prince Keerbergen BE43 4319 1500 4101 met vermelding “14/1/2024 Nieuwjaarsconcert”.

Share This Event

bottom of page